Generalna Izba Doradztwa Europejskiego
-
Re: Generalna Izba Doradztwa Europejskiego
HA! A ja dotalem wlasnie patyki na moją na moją nową firme. dziekuje calemu zespolowi Generalnej Izby Doradztwa Europejskiego. bez was by sie ni udalo. dzieki i polecam innym zdecydowanie!!!
-
Właśnie dziś dowiedziałem się, że przeszedłem w konkursie do kolejnego etapu. A to w dużej mierze dzięki pani Kasi z Generalnej Izby Doradztwa Europejskiego. Mam nadzieję, że dalej też będzie ok i może kasa się sypnie już na święta
Póki co mogę powiedzieć jedno Generalna Izba Doradztwa Europejskiego to zaufany partner!

Póki co mogę powiedzieć jedno Generalna Izba Doradztwa Europejskiego to zaufany partner!
Roman i jak? Bo ja jestem po pierwszym etapie tego konkursu (pozytywnie). Współpracuję z panią Moniką z Generalnej Izby Doradztwa Europejskiego. Jestem ciekaw czy Ty masz już jakieś informacje?
Dokładnie jak napisał Sławek. Czasem trzeba poczekać bo być może konkursy na Twój projekt są rzadko (może tylko raz w ciągu całej perspektywy?). Poproś żeby Cię połączyli bezpośrednio z osobą, która przygotowuje wnioski- tam mają największą wiedzę. Generalna Izba Doradztwa Europejskiego to jeden z najbardziej profesjonalnych podmiotów pozyskujących kasę dla przedsiębiorców jaki znam. Oni zarabiają na tym, że wnioski przechodzą, z 250 zł by się raczej nie utrzymali. A swoich spraw trzeba pilnować. Czekanie na odpowiedź na maila 3 miesiące (może nie doszedł?!) i wpisywanie nagan na forum, jest mówiąc delikatnie niefrasobliwe.
2 dni temu dostałem decyzję w związku z otrzymaniem dotacji. Szczerze polecam tą firmę! Dość długo to trwało ale finalnie się udało, poleciłem moim znajomym dotychczas też są zadowoleni!